Zsírszívás

Jellemzően az alhason, deréktájon, ill. combon kialakult, helyileg felszaporodott, jól körülírhatóan, a környező területektől elhatárolódóan, kifejezett kontúrtöbbletet okozó, azonban testedzéssel le nem dolgozható zsírpárnák végleges eltüntetésére és az alak tartós formálására szolgáló biztonságos, a szervezetet kevésbé megterhelő plasztikai sebészeti beavatkozás.

Jelentős kellemetlenséggel, érezhető fájdalommal nem kell számolni, de a rugalmas nadrágot, elasztikus ruhát folyamatosan 6 hétig viselni kell!

Zsírleszívás - kapcsolódó képek

Kattintson ide a képek megjelenítéséhez!

A tervezett műtét területének nagyságától függően altatásban, vagy helyi érzéstelenítésben végezzük. Mindig a "super-wet" technikát alkalmazzuk, azaz a zsírszívás előtt, a műtét kezdeti lépéseként bőven feltöltjük az adott területet egy vérzés- és fájdalomcsillapító „zsíroldó” oldattal, majd elvégezzük a speciális zsírszívást. Már a plasztikai sebészeti konzultáción hangsúlyozni kell, hogy az operáció csak megfelelő minőségű, turgorú, rugalmasságú bőr által fedett területen végezhető el, mert a beavatkozás relatív bőrfelesleget okoz, így a megfelelő feszes formával történő gyógyulás a bőrön, annak minőségén múlik. A plasztikai sebész felelőssége a páciens kérésének megismerése után az anatómiai lehetőségeinek figyelembe vétele mellett a megfelelő beavatkozás indikálása!