Altatás

Nagyon sok páciens életében először a plasztikai sebészeti műtéte során kerül kapcsolatba az egészségüggyel. A beavatkozásokkal és az altatással kapcsolatban egyaránt jogos kérdések, kételyek merülnek fel bennük. Sokan jobban "izgulnak" az altatástól, mint magától a műtéttől!

Minden részletre kiterjedő, türelmes plasztikai sebészeti, majd altatóorvosi konzultáció révén tájékoztatjuk pácienseinket a szükséges tudnivalókról, teendőkről és a potenciális rizikókról.

A műtét előtti alapos kivizsgálást és tervezést követően, tervezett időpontban a páciens számára lehető legideálisabb állapotban és körülmények között végezzük el a plasztikai műtétet.

A narcosis lehetőségéről altatóorvosi konzílium, belgyógyászati vizsgálat dönt. A szakma szabályainak megfelelő műtéti előkészítés után - amennyiben szükséges, antibiotikus vagy trombózisprofilaxis mellett - kerül sor a legbiztonságosabbnak tekinthető intubációs altatásra. Minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk a kellő hidratálásra, ezért bőségesen adunk a perioperativ időszakban infúziót.A plasztikai sebészeti beavatkozás lépéseit követő narcosis után a páciens panaszmentesen és könnyen ébred, kellemetlen tünetek, panaszok és emlékek nélkül. Mindezeket határozottan körültekintő észlelés követi szakképzett felügyelettel.